KENNISMAKEN?

TERUGBELVERZOEK
info@dekeukenvandenise.nl

ADRESGEGEVENS
Monsterweg 49,
4454 AA Borssele

BEDRIJFSGEGEVENS
KVK: 68989784
BTW: NL002261213B47

KANTOORUREN
Woensdag-vrijdag 9:00 – 17:00

Ons team

Denise

CREATIEF BREIN

Nieuwe recepten en concepten bedenken is wat Denise het liefste doet. Pinterest, instagram of een nieuw kookboek, ze houdt de trends nauwlettend in de gaten! Beleving, sfeer en interessante smaken dat is belangrijk voor Denise. “Elke klant mag een beetje positief verrast zijn, dan is de dag pas echt geslaagd.”

Chantal

SFEERMAKER

Met haar enthousiasme en brede lach weet Chantal altijd een gezellige sfeer te creëren. Heb je iets nodig of wil je wat vragen? Chantal zal altijd voor je klaar staan! Ze heeft al veel gezien van de wereld tijdens haar reizen. De herkomst en authenticiteit van gerechten vindt ze belangrijk om te waarborgen in de keuken.

Aisha

KEUKENPRINSES

Smaak, smaak en nog meer smaak! Aisha proeft net zo lang tot een gerecht perfect is! Ze werkt in de keuken met passie en liefde, dat zie je meteen als je haar ziet werken. Met haar jonge zoontje weet ze dat ook de kindermonden belangrijk zijn om te vullen, daarom denkt ze ook aan de kinderen tijdens cateringen.

Debbie

HET SLAGERSKIND

Met haar opleiding als slager weet ze hoe ze het beste stukje vlees kan bereiden, maar heeft ze ook veel respect voor het product gekregen. Debbie streeft daarom naar zo weinig mogelijk waste in de keuken. Ze heeft veel ervaring in de catering en weet de rust te bewaren wanneer het nodig is. Op haar kan je vertrouwen!