DINER AAN TAFEL
Wat is er mooier dan met het hele gezelschap dineren aan een lang aangeklede tafel! Kandelaars, bloemen, kaarsen, menukaartjes, servetten, servies en bestek; alles hoort erbij! In overleg bepalen we de stijl die bij jouw event past. Het diner wordt bereid door een chef op locatie en uitgeserveerd
Een diner aan tafel kan worden besteld vanaf 25 personen. Vraag naar de mogelijkheden!
Voorbeeld Menu’s
3-GANGEN: €34,50 PP
VOORBEELD
CARPACCIO
Dungesneden grainfed flat iron, kappertjes, hazelnoten, geschaafde parmezaan,
truffelmayonaise.
ENTRECÔTE
Entrecote, saus van rode wijn, gekarameliseerde ui uit de oven, wortel, little greens.
ROOD FRUIT TRIFLE
Laagjes van vanilleroom, amaretti, rood fruit en een coulis
van frambozen.
4-GANGEN: €39,50 PP
VOORBEELD
ZALMTARTAAR
Met tomaat, dille, avocado, ingelegde komkommer, kervelmayonaise, frisée, basilicumolie.
Geserveerd met toast.
GEROOSTERDE PAPRIKATOMATENSOEP
met basilicumroom
ORZORISOTTO
Risotto van orzopasta, met groene asperge, venkel, geschaafde parmezaan, peterselie en
een saus van saffraan.
CRÈME BRULÉE
Bereid met limoen met een bodem van bastogne.
EXTRA’s
Standaard inbegrepen
Rustiek brood met boter
Rozemarijn-aardappeltjes uit de oven, kerriemayonaise
Frisse salade van little gem, eitje, caesar dressing
Tafelaankleding €4,50 p.p.
Bediening/kok €40,00 per uur
Meer menu's
Lunch laagste oogst
Boordevol groentesoepen, belegde broodjes en salades!
Food stations & Thema’s
Een tafel vol smoking hot dogs op jouw feestje of een salade bar als bijgerecht. Met welk foodstation verras jij jouw gasten?
Tafel vol heerlijkheden
Een feestelijk aangeklede tafel vol verrassende warme en koude gerechten.
Culinaire tochten
Culinaire en informatieve wandeling met gids door de zak van Zuid-Beveland