Zakelijke catering

De Keuken van Denise maakt elk evenement uniek! Van ontbijtsessie, product lancering, lunches, bedrijfsborrel, netwerkevenement of een uitgebreid diner aan tafel. We zorgen dat de catering in uw bedrijf tot in de puntjes geregeld is!

Jouw feestje is onze passie!

Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag, 21-dinner of themafeest, we maken er een culinair festijn van met een menu op maat en een vleugje creativiteit! Laat je inspireren door onze verschillende concepten en thema’s.

Bruiloft catering

Bij een onvergetelijke dag hoort onvergetelijk eten! Een diner aan tafel of hapjes, we doen het in stijl! Gaan jullie voor bohemian chique of zomers festival? We gaan persoonlijk in gesprek en maken een draaiboek om de culinaire invulling van deze dag perfect te verzorgen. Say YES!


Grotere en kleinere partijen

Van groot gala diner, festival bbq tot een intieme gezonde lunch; we verzorgen catering zowel zakelijk als privé.

We doen meer!

Eventstyling

Naast hapjes en drankjes verzorgen we ook graag de aankleding van jouw evenement. Met onze partners (bloemist, evenementverhuur) kunnen we zorgen voor tafels, stoelen, verlichting, bloemen en tafeldecoratie en nog veel meer. We zorgen samen voor een compleet concept.