BEREIDING

•Verwarm de oven op 180 graden
•Snijd het stokbrood in schuine sneetjes en
leg ze op een bakplaat. Meng de olijfolie met
de knoflook. Besmeer de sneetjes met het
olijfoliemengsel. Doe dit bij voorkeur met een
kwastje.
•Bak de bruschetta’s circa 8-10 minuten tot ze
goudbruin van kleur zijn. Bestrooi met zeezout.
•Snijd de tomaten in vieren. Verwijder de zaadjes
om ze daarna in kleine blokjes te snijden.
•Meng de blokjes tomaat met de knoflook,
basilicum, balsamico, honing, olijfolie, zout en
peper.

INGREDIËNTEN

800 gram tomaten
3 teentjes knoflook, geperst
1 el rode balsamico
3 el goede olijfolie
Bosje basilicum, gehakt, alleen
de blaadjes
1 tl honing
1 snuf zeezout
1 snuf peper
1 stokbrood
1 teen knoflook, geperst
Olijfolie voor bruschetta’s