Over De Keuken van Denise

Wie is Denise?

Mijn passie voor eten en drinken is al vroeg begonnen. Ontbijtjes op bed maken voor mama of uitgebreide menu’s koken met papa. Ik hield niet van lezen, maar zat wel graag met mijn neus in de kookboeken.

Na de middelbare school was het dus een logische stap om naar de Hotelschool in Maastricht te gaan en de gastronomie verder te bestuderen.

Als Goesenaar en culinair fanaat wilde ik altijd al graag een restaurant beginnen in Goes. Ik wilde ook wat nieuws doen en iets toevoegen. Genieten van verse maaltijden zonder daarvoor de deur uit te moeten is het idee achter De Keuken van Denise.

Wat ik zo te gek vind aan De Keuken van Denise is het verzorgen van eten en drinken op unieke locaties. Hetzij bij je thuis, op het werk of misschien wel ergens midden in de polder? Met De Keuken van Denise maken we er gewoon overal een feestje van!

De Keuken

Eén van de leukste dingen bij het opstarten van “De Keuken van Denise” was het ontwerpen van dé keuken. De keuken is zo groot dat ik er in kan dansen (en dat doe ik soms ook wel). Genoeg ruimte dus om de hygiëne te waarborgen en honderden hapjes te maken.

Wil je een kijkje nemen in De Keuken van Denise? Kom gerust eens langs!

Bel me even van te voren, dan zet ik de koffie alvast klaar.