TAFEL VOL HEERLIJKHEDEN

De gerechten op de tafel vol heerlijkheden worden versbereid in onze keuken. Op een afgesproken tijd en locatie zorgen wij dat de gerechten warm op het buffet komen te staan. We kleden de tafel vol heerlijkheden op locatie mooi aan met houten kratjes, tafelkleed en bloemen. Onze tafel vol heerlijkheden wordt geleverd met servies, bestek en servetten.

Een tafel vol heerlijkheden kan worden besteld vanaf 20 personen. Vraag naar de mogelijkheden!


VOORBEELDMENU”S


Standaard: €27,50 pP

2 warme gerechten
2 koude gerechten
1 salade
Rustiek brood


VOORBEELD

GEKRUIDE GEHAKTBALLETJES
Met chorizo in een saus van tomaten en oregano. Geserveerd met knoflook-kruidenbrood.

KIP IN RODE WIJN
(COQ AU VIN)
Stoverij van kip met wortel, bleekselderij en kruiderij in een pasteitje van korstdeeg.

CARPACCIO VAN RUND
Dungesneden grainfed rund flat iron met truffelmayonaise, hazelnoten en parmezaan.

GARNALEN CEVICHE
Gevlinderde garnalen met perzik, ingelegde komkommer, limoenmayonaise, kokosmelk,
gember en koriander. Geserveerd met toast.

MEDITERRAANSE GROENTE
Gegrilde aubergine, courgette, venkel en paprika, olijven, orzo, dille, feta, citroenvinaigrette.



PREMIUM: €32,50 pP

3 warme gerechten
2 koude gerechten
2 salades
Rustiek brood


VOORBEELD

VISPOTJE
Stoverij van vis met romige witte wijnsaus en cocotte met bladerdeeg.

GEKRUIDE GEHAKTBALLETJES
Met chorizo in een saus van tomaten en oregano. Geserveerd met knoflook-kruidenbrood.

GEGRILDE GROENTELASAGNE (V)
Lasagne met gegrilde pompoen, paprika en courgette in laagjes met ricotta en pesto.

HELE ZALMZIJDE
Zachtgegaarde zalmzijde met roze peper, dille, kervel en limoen, geserveerd met ravigotte.

BURRATA DOP (V)
Zachte kaas gemarineerd met sinaasappel, venkel en basilicumolie. Geserveerd met toast.

CHERRIES MET YOGHURT
Gepofte tomaatjes uit de oven met honing en tijm, geserveerd op yoghurt met knoflook en
komijn, basilicumolie.

TABOULEH SALADE
Salade van komkommer, tomaat, munt, rode ui, peterselie, bulgur, zoetzure dressing.