BEREIDING

•Week de gelatineblaadjes in water.
•Verkruimel de kokos koekjes.
•Smelt de boter en meng deze door de koekjes.
•Neem een taartvorm bekleed met bakpapier en
verdeel de koekjes met boter over de bodem.
•Zet de taartvorm in de koelkast.
•Verwarm de room met de suiker.
•Laat de uitgeknepen gelatineblaadjes langzaam
oplossen in de room zonder het mengsel te laten
koken. Laat afkoelen.
•Mix in een blender de room, basilicum,
limoenrasp en sap.
•Meng het slagroommengsel door de mascarpone.
•Verdeel het geheel over de opgesteven
taartbodem.
•Zet de taart tenminste 3 uur in de koelkast.
•Verhit 100 gram bosbessen met 50 gram suiker
en de vanillesuiker tot de bosbessen nog niet uit
elkaar vallen. Laat afkoelen.
•Garneer de taart.

INGREDIËNTEN

500 gram monchou
200 ml slagroom
3 blaadjes gelatine
Bosjes basilicum, blaadjes
75 gram suiker
2 limoenen, rasp en sap
200 gram nizza kokos koekjes
100 gram boter
150 gram bosbessen
50 gram suiker
1 zakje vanillesuiker
1 limoen, in partjes