Inspiratie

Hieronder enkele voorbeelden van concepten die wij verzorgen.
Heb je zelf een leuk idee voor een (zakelijk) event?
We denken graag creatief met je mee!

Kerstdiner voor thuis

De kerstboom mooi opgetuigd, kaarsjes aan en die heerlijke kersthits op de achtergrond. Kerst vier je gezellig thuis met familie en vrienden. Ook dit jaar hebben we weer zorgvuldig een kerstmenu samengesteld. We bezorgen op eerste en tweede kerstdag.

Tafel vol heerlijkheden

Een buffet vol heerlijke gerechten! We kleden een tafel feestelijk aan op jouw locatie. De vieze vaat nemen we natuurlijk weer mee terug. Zo heb je alle tijd om bij te kletsen met je gasten.

Walking dinner

Een diner in beweging! We gaan rond met kleine gerechtjes en maken deze ter plaatse klaar op jouw unieke locatie. We laten alle gerechtjes er mooi uitzien op kleine schaaltjes en bordjes.

Lunch & ontbijt

Een lunchbuffet of een lekkere en gezonde maaltijd? Wij verzorgen graag een buffet bij je thuis of op je werk. Geniet van een verse maaltijd met knapperige salades, boordevol groente soepen en rijkbelegde sandwiches.

Hapjes

Bijzondere hapjes of kleine gerechtjes om mee rond te gaan of voor een walking dinner met bijpassende wijnen. Natuurlijk wordt alles mooi gepresenteerd. Je gasten zullen verrast zijn.

Kleurrijke BBQ

Het zonnetje schijnt, je drinkt een koud drankje en geniet van de geur van barbecue... wat is er leuker dan barbecuen met vrienden, familie of collega's! We helpen je graag met het organiseren van jouw BBQ feest!

Wijnen

Met trots presenteren we onze wijnkaart! Hou je van vol, fris, fruitig, houtgerijpt, wit, rood of mousserend? We geven graag advies over jouw favoriete wijn of over wijnspijscombinaties.

Wedding & event catering

Je organiseert een borrel of een feest voor een grote groep gasten. Of ga je misschien wel trouwen? Natuurlijk wil je jouw gasten en jezelf verwennen met lekkernijen. We denken graag mee over de culinaire invulling van deze bijzondere dag.

Picknickmand to go!

Lekker wandelen of fietsen met de wind in je rug en een zonnetje in je gezicht. Wij verzorgen onderweg een picknickmand met zoete en hartige lekkernijen.

Zelf een leuk idee?

Of het nu gaat om een tuinfeest, bedrijfsborrel, workshop of thema-avond, laat het ons weten.

We denken graag creatief met je mee!

Hoi Denise,

Ik wil graag een offerte aanvragen voor

Omschrijving wensen

Datum

Aantal personen (+/-)

Groetjes,